A Nőiség Ezerszirmú Rózsája
– a női teljesség útja

328 oldallal vár Téged "A Nőiség Ezerszirmú Rózsája" c. könyv, ha...

Női önismeret. Női önbecsülés. Női önbizalom. Női teljesség. Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni.

A könyvről

Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és akár tudsz róla, akár nem, különleges szereped van az élet misztériumában.

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája újra összekapcsol szakrális tudásoddal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőddel; segít női szerepeidet, minőségeidet felismerni; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat behívni és megélni; a nőiséged csodáját felfedezni és ünnepelni.

Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra

Annyi féle nő van, ahányan voltunk, vagyunk és leszünk mi nők.

Az irodalomban, de még a történelem nagy női alakjainak arcképcsarnokát megtekintve is erősödik bennünk az képzet, hogy valóban ezer és ezer arcunk van.

A különbözőségünk mégis egyetlen egy titkot rejt, méghozzá a csodát, melyre mindannyian képesek vagyunk: életet adni. Életet adni egy gyermeknek, de életet adni tágabb értelembe is.

Ekképpen életet adni egy kapcsolatnak vagy maguknak a hétköznapoknak; melegséget és színeket hozni a szürkeségbe, a hidegségbe; élettel megtölteni egy otthont; szeretettel körülölelni a család minden tagját; harmóniát hozni a világba.

Már az vagy.

Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé.

Nem is tehetném.

Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned.

Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned!

Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt.

A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra!

Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok.

A női teljességgel, a nőiség csodájával foglalkozom és legfőbb célom, hogy mindazon erőforrásokat felébresszem

Benned, amelyek bár benned vannak, de lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot velük.

Hozzád szóló soraimmal újra kapcsolódhatsz a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással, a benned ott élő ezerarcú Istennővel.

Az egyetlen tövis nélküli rózsának nincsen talán szám szerint ezer szirma, mégis a legtöbb van, amit valaha virágban láttam.

Az ezerarcú – ahogy a matriarchális kultúrákban az Istennőt hívták, vagy ahogy a nő gyakran elmaradhatatlan jellemzőjéül választják.

De van még valami, amiért az ezret választottam a szirmok számának. Méghozzá a koronacsakra ezer szirmú virága, a megélt bölcsesség legmagasabbika.

Az ezredik szirom megnyílásával a Földön megélhető legmagasabb Isteni bölcsesség érhető el a megvilágosult számára.

Kívánom magunknak az ezredik szirom megnyílását is.

A nőiség legfőbb jelképe a virág.

Ez nyilván mindannyiunknak más és más virág, legtöbbször talán a rózsa.

Számomra is a rózsa, de nem egy hagyományos rózsa. Én egy olyan rózsára gondolok, aminek nincsen tövise – merthogy van rózsa tövis nélkül. Méghozzá a pünkösdi rózsa. Bódító, mégis könnyed illatával, ezernyi szirmával egy gyönyör teli világba hív.

Képzeld csak el a szerelem hónapjában, májusban nyíló picinke labdában összerendeződött, kibomlásra váró megannyi szirmot.

Így kezdődik a pünkösdi rózsa léte, csakúgy, mint a lányságunkban hordozott, még meg nem mutatott megannyi lehetőség, a rejtek alól is ragyogó kincs.

Aztán – a szerelem hívására –  egyszer csak kirobbannak a szirmok, sorra nyílnak fel a bennünk szunnyadó szépségek, csodák.

Nemsokára teljességgel megnyílva, illatunk és sziromruhánk pompájában anyává válunk. Még hosszú ideig, teljes megnyílásban illatozunk a világ gyönyörűségére.

Majd amikor az illatunk már alább hagy, a világra hozott csodáinkkal büszkélkedve sokáig jelen vagyunk még.

De ilyenkor már átadva a helyünket és bölcsességünket újabb kirobbanni vágyó leányaink és unokáink virág labdácskáinak.

Az alábbi csomagok közül választhatsz:

Könyv vásárlás

5500 Ft + szállítás
 • A Női Teljesség útja c. könyv keménykötetes formában

Prémium női csomag

34500
13500 Ft + szállítás
 • 5 előadás a Férfi Nő workshopról
 • A Női Teljesség útja c. könyv keménykötetes formában
 • A Női Teljesség Útja előadás
 • Ragyogó Nő Vagy! Női önbizalom erősítő meditáció
 • Női Teljesség Meditáció videó
 • Az Istennő Visszatér Előadás videó
 • Az Istennő Visszatér Benned, Általad! videó
KIEMELT AJÁNLAT!

Nézd meg, hogy mit is tartalmaz a prémium csomag!

 • Párkapcsolati szükségleteink – Gilányi Attila
 • Yotengrit – ikerörvény – Dr. Darnói Tibor
 • Család és spiritualitás – Szántai-Csonka Enikő
 • Érteni a férfit – Varga Tibor
 • Polaritás és kozmikus két-egység – Árvai Péter

Több mint 3,5 órányi előadás.

328 OLDALLAL VÁR TÉGED „A NŐISÉG EZERSZIRMÚ RÓZSÁJA” című könyv!
Fogantatásunktól, születésünkön át, a női életúton vezet az előadás. A női kihívások megvilágításával, megoldás kereséssel. Kitekintéssel a kollektív nőiségtörténetre és a generációs hátterünkre, női sorsunkra. Mit jelent a női teljesség? Mit jelent a női önmegvalósítás? Hogyan építhető vissza a női minőségek sora? A 4 fő női minőség – leány, szerető, anya, bölcs asszony- tanításaival. A Hold és a női életritmus legfontosabb összefüggéseivel. 
 
Visszanézhető formában, egy helyen a többi előadással, az igneumszellmimuhely.hu felületén!

A meditáció segít megérkezned önbizalommal teli önmagad felé. Aki képes a szívéből kapcsolódni, tisztán érezni, teljesen jelen lenni. Aki képes változni és változtatni mindazon, ami legteljesebb önmagává váláshoz szükséges. A meditáció közben energetikai tisztítás gyakorlatát is megismered. A belső gyermek gyógyul, újraépül a benned élő szívbéli hit. Megnyílik a megengedés útja. Érdemes a napjaid lezárásaként újra-és újra elvégezned.  

Visszanézhető formában, egy helyen a többi előadással, az igneumszellmimuhely.hu felületén!

A meditáció segít visszakapcsolódnod szíved valóságán át valódi női önmagadba. Testi-lelki-szellemi összerendeződés, a női egységbe. Blokkoldással saját női minőségeddel és nőtársaiddal megélt negatív, fájdalmas emlékeid kapcsán. Az út a megbocsátáson át az önfelszabadításig vezet, hogy lehess önmagad. Élhess egy teljesebb női életet!

Az Isteni női minőség az elmúlt évezredekben eltagadtatott. Az Istennőt ismerők, élők, akik maroknyi képviselői voltak sorban hallgattattak el.  De az Isteni női minőség ott él mindannyiunkban. Végleg el nem pusztítható, el nem tagadható. Az Isteni női mosolyog az édesanya arcán gyermekére, az életet adó és tápláló minőség szüli a szülő anyában az életet. Az Isteni női minőség az oltalmazó kéz, a vigasztaló szív és egyben a gyógyító jelenlét is. Az Isteni női minőség lángja lobog a szerelmesek összefonódó ölelésében. Látja Őt a férfi a szerelmetes kedvesében. Ragyogja Őt válaszul a Nő minden cselekvésében.
Az Istennő Visszatér -a 21. században. Mondják. Valójában mi térünk vissza hozzá….ahogy újra látjuk az Isten Női arcát, ahogy újra felismerjük kívül és belül, a természetben és egymásban.

Találkozás a benned élő Istennővel segít felépíteni női önmagadba vetett hitet. A meditációban a magyarság Istenasszonya és Aranyos szegellet emlékezete ébreszti a benned rejlő, kinyílni vágyó női erőt. Felemelő, áldást hozó hangvételben szívet-lelket gyógyító erejű üzenetekkel, szellemi tanításokkal a jelen korról, benne a női szerepről. 

34500 Ft helyett csak 13500 Ft!

A fent említett 13500 Ft nem tartalmazza a könyv szállítási költségét!
Igneum 9 vagy 12 hetes programon résztvevőknek még ezen felül is jár kedvezmény! A kuponkódot keresd a leveleid között!

Egy kis ízelítő a Férfi Nő workshop előadásiból

Számítógépen használd a bal, jobb oldali nyilakat a lapozáshoz, telefonon pedig lapozz!

Sajnos erről lemaradtál. 🙁
De ne csüggedj, lesz még lehetőséged megávásárolni a könyvet és az előadásokat hamarosan!