A LESELKEDŐ DIABÉTESZ
tudd meg mit tehetsz,
hogy a cukorbetegségnek esélye se legyen!
Túlsúllyal küzdesz?
Akkor ez az E-BOOK neked szól! Csökkentsd minimálisra a cukorbetegség kialakulásának kockázatát!
A cukorbetegség egy nagyon alattomos probléma, mert rengeteg testi folyamatot befolyásol negatívan, aminek következtében egymás után alakulnak ki visszafordíthatatlan károsodások a szervezetben.
Szerencsére nem kell tétlenül ülnünk, és várnunk az elkerülhetetlent. Paul Clayton Ne gyulladj be című könyvének ide vonatkozó részlete segít, hogy megértük a folyamatokat, és megtudhassuk, mit tehetünk ellenük.
Miket tudhatsz meg, ha letöltöd a Ne gyulladj be! című könyv INGYENES részletét?
- Hogyan függ össze a cukorbetegség az öregedéssel?
- Milyen hatással van az érrendszerre?
- Mi a jelentősége az étrendünk zsírtartalmának cukorbetegség esetén?
- Mi a króm szerepe a történetben?
- Miért egyre gyakoribb a cukorbetegség?
- És mit tudsz tenni TE, hogy elkerüld (vagy féken tartsd) ezt a kórt?
Nézz bele a szerző egyetemi előadásába, csak 3 perc, megéri!
Prof. Dr. Paul Clayton Phd klinikai farmakológus, az oxfordi Institute of Food, Brain & Behaviour (Étel-, Agy- és Viselkedéskutató Intézet) munkatársa. Már 45 éve kutatja elmélyülten a különböző ételféleségek és az egészség kapcsolatát.
A könyvről
Az új tudományos eredmények szerint a krónikus gyulladások fő oka a kialakulásukat elősegítő étrend és életvitel. Ez a könyv megmutatja, hogyan kerülheted el a betegségeket (és így az orvosokat is), és miként őrizheted meg jó egészséged a gyulladások tüzének kioltása révén.
Mivel az orvosi egyetemen ezt tanulták, a XXI. század orvosai még mindig semmibe veszik az étrendnek a szerepét, és csak a gyógyszerekben hisznek annak ellenére, hogy egyre több (hetente több száz) cikk jelenik meg a szakirodalomban a táplálkozás és a táplálék, valamint az egészség kapcsolatáról.
Prof. Dr. Paul Clayton
Tudd meg, hogyan kerülheted el a „halálos négyes” néven is emlegetett tünetegyüttest, a metabolikus szindrómát, melynek egyik tünete a cukorbetegség!
„Ha csak napi 30g szénhidrátot hagyunk el (pl. egy db. burgonya), az a számítások szerint 30%-kal csökkenti a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.”