A LESELKEDŐ DIABÉTESZ

tudd meg mit tehetsz,

hogy a cukorbetegségnek esélye se legyen!

Túlsúllyal küzdesz?

Akkor ez az E-BOOK neked szól! Csökkentsd minimálisra a cukorbetegség kialakulásának kockázatát!

A cukorbetegség egy nagyon alattomos probléma, mert rengeteg testi folyamatot befolyásol negatívan, aminek következtében egymás után alakulnak ki visszafordíthatatlan károsodások a szervezetben.

Szerencsére nem kell tétlenül ülnünk, és várnunk az elkerülhetetlent. Paul Clayton Ne gyulladj be című könyvének ide vonatkozó részlete segít, hogy megértük a folyamatokat, és megtudhassuk, mit tehetünk ellenük.

Miket tudhatsz meg, ha letöltöd a Ne gyulladj be! című könyv INGYENES részletét?

Nézz bele a szerző egyetemi előadásába, csak 3 perc, megéri!

Prof. Dr. Paul Clayton Phd klinikai farmakológus, az oxfordi Institute of Food, Brain & Behaviour (Étel-, Agy- és Viselkedéskutató Intézet) munkatársa. Már 45 éve kutatja elmélyülten a különböző ételféleségek és az egészség kapcsolatát.

A könyvről

Az új tudományos eredmények szerint a krónikus gyulladások fő oka a kialakulásukat elősegítő étrend és életvitel. Ez a könyv megmutatja, hogyan kerülheted el a betegségeket (és így az orvosokat is), és miként őrizheted meg jó egészséged a gyulladások tüzének kioltása révén.

Mivel az orvosi egyetemen ezt tanulták, a XXI. század orvosai még mindig semmibe veszik az étrend­nek a szerepét, és csak a gyógyszerekben hisznek annak ellenére, hogy egyre több (hetente több száz) cikk jelenik meg a szakirodalomban a táplálkozás és a táplálék, valamint az egészség kapcsolatáról.

Tudd meg, hogyan kerülheted el a „halálos négyes” néven is emlegetett tünetegyüttest, a metabolikus szindrómát, melynek egyik tünete a cukorbetegség!

„Ha csak napi 30g szénhidrátot hagyunk el (pl. egy db. burgonya), az a számítások szerint 30%-kal csökkenti a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.”