02.24 - 03.02 - A kapcsolódás útja - lélektől lélekig - kihívás

Azoknak akik megértették a világ hívó szavát... és tudják, hogy a VÁLTOZÁS BENNÜNK KEZDŐIK ÉS A CSOPORT EREJÉBEN a TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN TUD MEGVALÓSULNI!

2022.02.24-03.02.

Tarts velünk  a Kapcsolódás útja – lélektől lélekig kihíváson Február 24 – és Március 2 között.  Tedd mérlegre a nyitottságod!  
A kihívás csak ennyi:
Képes vagy hét napot a saját szellemi fejlődésednek, ébredésednek, kereső lelkekkel való kapcsolódásra szentelni? 

A csoport erejében, a tanításokból vett insipirációval, képes vagy!!! Meríts erőt a programunkból a magasabb lélek-tudatos szabad élet megvalósításához.

Rálépve ezzel az útra, mely az életedben felszabadítja a lélek teremtő erejét, és derűs békességgel és a pillanat szabadságával és az élettel való kapcsolódással ajándékoz meg a mindennapokra.

Tudd meg kész vagy -e a valódi KAPCSOLÓDÁSRA! Nézd meg kérlek ezt a rövid videót!

Adj esélyt magadnak az Ébredésre és a SZABAD KAPCSOLÓDÁSRA!
Találkozzunk és oszlassuk együtt szét az elválasztottság illúzióját. 

1 +
Fő aki részt vett az előző kihívásokon

Adj esélyt magadnak az szabad kapcsolódásra! 
Találkozzunk az online térben és oszlassuk együtt szét az elválasztottság illúzióját.
FONTOS: 
Ha csak egy – két alkalom fér bele, légy azért hálás ne add fel, és változni fog az élet! 
A PROGRAM IDEJE ALATT MINDEN ELŐADÁS VISSZANÉZHETŐ!  

ez a kihívás más lesz mint a többi...

Ami a legfontosabb: nem fotelfilozófiát kapsz tőlünk!

A KÖZÖSSÉG EREJÉT SZERETNÉNK MEGELEVENÍTENI, MELY KÉPESSÉ TESZ A VALÓDI SZABADSÁG MEGÉLÉSÉRE AZ ÉBREDÉSRE. A LELKEK KÖZÖSSÉGÉT ÉPÍTJÜK MERT ITT JELENIK MEG AZ A SZERETETERŐ AMINEK SEM TÉRBEN SEM IDŐBEN NINCS HATÁRA.

Ha még nem találkoztál velünk, itt tudsz csatlakozni

  • Amennyiben regisztráltál már, bármilyen Igneum programra, nincs semmi tennivalód, abban az esetben, ha nem iratkoztál le a leveleinkről. 
  • Ha leiratkoztál, vagy még nem találkoztál velünk és nem kaptál tőlünk emailt, abban az esetben itt tudsz regisztrálni!

Az előző kihívásokról mondták a többiek:

Verébné Erdélyi Erzsébet

Részt vettem az eddigi kihívásokon és azt kell mondjam, hogy teljesen megváltoztatták az életemet! Már alig várom a következőt! 🙂💗 Fantasztikus, amit csináltok, ezer hála és köszönet érte 🙏

Tóth Anikó

Mindkét előző kihíváson részt vettem. Nem volt semmi különösebb oka, egyszerűen csak kiváncsi voltam,mit hoz ki belőlem.Mégis valami igazán mély dolgot indított el bennem ez az egész. Nekem nem lett jobb,vagy egyszerűbb az életem tőle. Sőt,inkább mintha a nyakamba szakadt volna még valami. Egyfajta felelősség a sajàt életem iránt. Rá léptem az útra.😌🙏🏼

Hadi Hajni

Nagyon jó döntés volt és izgatottan várom a következőt ❤️ Hálás vagyok érte és köszönöm, hogy részese lehetek 🙏

Szalai Nikolett Laura

Nagyon várom a következőt… 

Fülöp Lina

Életem legfontosabb döntése volt részt venni az 5 napos kihíváson. 💖
Előtte fél nappal eljutottam egy pontra, lehunytam a szemem és azt gondoltam szívből, hogy elég volt a pihenő, ha nem cselekszem vége mindennek, már nem menekülök, mehet tovább, készen állok az utam folytatásrára, legyen bármi is az ára.
Egy elég gyors reakcióként szembe jött velem a kihívás, még aznap🙏 ami egy olyan lángot gyújtott a mellkasomban, a szívemben, ami azóta csak erősödik.🔥💜
Ez volt az Én élményem.

Tolnainé Földesi Zsuzsanna

Életem fordulópontjának mondhatom az első 5 napos kihívást. Egyszerűen csak hatalmába kerített ez az egész. Csillapíthatatlan a szomj amit érzek. Nekem nagyon sok változást eredményeztek az életemben az Igneumtól kapott tanítások. A munkám során, családi kapcsolataimban a konfliktus kezeléseknél a reakcióim nagyon sokat változtak. Végre hiszek magamban és egy csodás csoportot kaptam általatok, akiket szeretnek minnél jobban megismerni és segíteni egymást az úton haladásban. Talán ez az egyik legnagyobb érték az önmagam megtalálása mellett, hogy egymást értő és szívből támogató közösségünk épülget.❤ Tiszta szívből várom a kihívást!

Bogyi Mária

Reszt vettem az eddigi osszes kihivasokon, mas lett az eletem. Felszabadultam🙏 Belulrol eros lettem🙏 Szeretet es fenyt arasztok mindenre es mindenkire🙏
Megszerettem Mirdad konyvet sokat olvasom 🌻
Rendszeresseggel meditalok🙏
Halas vagyok mindenert🙏
A nehezsegekert , mert tanitanak, felnyitja a szemem ezaltam tudom mit kell meg belulrol csiszolnom, dolgoznom azon🙏
Rajottem, hogy minden pillanatom ertek🌻
Megtanultam makeppen latni a vilagot es ertekelni🙏🥰
Koszonom ezeket az aldasokat Neked, Nektek, es Magamnak hogy eljutottam idaig.
Szeretettel es vegtelen halaval Marika

Schillinger Zsuzsanna

Nekem ezek a kihívások mindig új lendületet adnak.

Most egy kicsit sűrűbb az élet, nekem az iskolakezdés október 15-ig napi 10-12 óra munka, ilyenkor magamtól kicsit távolabb kerülök robot üzemmódba. A kihívások és a Műhely segített most jobban magamon tartani a fókuszt és ez meglátszik a munkámon is. Sokkal jobban kezelem a stresszt, a rengeteg embert, akivel egy nap kapcsolatba kerülök. Remélem, a hátralévő hetek és a rákövetkező új programok segítik ezt majd még tovább vinni. Megnyugtat, hogy Péter, mindig elmondod, ez nem egy verseny. Hajlamos vagyok így érezni, ha valamiből kimaradtam, akkor lemaradtam, akkor mások már biztos jobbak, előbbre lévők. Most ezt is türelemmel kezelem, lesz, ahogy lennie kell, de teszem, amit tudok a jelen helyzetben. Várom a kihívást.