A lélek ébredése - 9 hetes program - Indulás: Március 21

Az életed minden területét megújító önismereti program

Arra lett tervezve, hogy minimális idő alatt a lehető legmagasabb tudatossági szintre fejlődj.

MOST Exkluzív 49.100 Ft. értékű (early bird) prémium ajándékcsomaggal! MÁRCIUS 16!

(részletek az oldal alján)

Miért választották eddig 1345-en?

„Eddig nem látott különlegesség az Igneum Integratív szemlélete, ami hatalmas előny és könnyűvé teszi az eddig megugorhatatlan akadályokat a spirituális, a lelki és  a testi megújulásban.”

Majoros Edit
Tovább olvasom
Amikor nem tudtam, hogy az Úton merre, kivel és hogyan tovább, akkor kapcsolódtam az Igneumhoz. Azóta az Igneum közvetítette szellemiséggel befelé és fölfelé igyekszem, és hálás vagyok minden tanításért, tapasztalatért, kapcsolódásért.
Tóth Csilla
Tovább olvasom
Szellemi utamon égető szükségét éreztem egy nézőpontot tágító, mégis szintetizáló tanításnak. Az Igneum Szellemi Műhely éppen ezt a korszakokra és kultúrákra való rálátást adja meg nekünk, eloszlatva a tévelygés kínját. Hála és köszönet a megnyugvásért!
Schmidt Erika
Tovább olvasom
A Rendező Erő hozzám most nagyon közel áll, ez a legnagyobb áldás az életemben! Célom, hogy értékes emberi életet éljek békében, belső derűben, a szeretet által vezérelve. Az Igneum Szellemi Műhely a legjobb utat mutatja nekem ebben! Hálásan köszönöm!!
Góczi Ida
Tovább olvasom
Nagyon régen kerestem már a középpontot, a tengelyt, a biztonságot, a belső békém... Az Igneum utat mutatott. Megmutatta hol találom. Köszönöm. 🙏💝
Előző
Következő

Építsd fel magadban 9 hét alatt a belső stabilitásod alapjait!

Program indulása Március 21. kedd

Rend a lelke mindennek

A világban ható rendező elv, és az emberre vonatkozó fejlődési lehetőségek (A világot mozgató erők hatásai)
1. hét

Amint fent, úgy lent


Az ember mint mikrokozmosz, mint kis világmindenség 
(A bennünk élő teremtő)
2. hét

Az ébredésre unszoló erők kérlelhetetlen hatásai az életünkben


Az igazi feladatokra tökéletesen alkalmasak vagyunk!
 (Elég jó vagy!)
3. hét

A reinkarnáció valódi folyamata
​

A bennünk lévő ősbölcsesség felébresztésének titkai 
(Az élő tudás benned van!).
4. hét

Ébredés - megvilágosodás - megszabadulás


Az út, ami mindenki számára a hétköznapokban ma megvalósítható
 (Veled kezdődik)
5. hét

A lélek felébredésének 5 lépcsőfoka


A bennünk végbemenő nagy alkímiai folyamat 5 állomása
 (a holló, a hattyú, a baziliszkusz, a pelikán és a főnix)
6. hét

Emberi sorsunk és a karma szent kiegyenlítő törvénye


Boldog emberi kapcsolatokhoz vezető út
 (A férfi és a női energiák mellérendelő ereje)
7. hét

Az EGÉSZségünk létkérdés


Egészségünk megőrzésének és helyreállításának egyetemes gyógyszere
 (Bennünk van az orvos)
8. hét

Magasabb tudatszint elérése lépésről lépésre


A test mint alkímiai laboratórium amiben végbemegy a nagy változás 
(A valódi fejlődés az ami a testünkben végbemegy) Átélheted azt a belső nyugalmat, örömöt és boldogságot, amire vágysz. Tanuld meg, hogyan  tudod ezt megadni családodnak, szeretteidnek.  
9. hét

A sok kihívás az életedben átalakítható megoldható feladatokká, ha tudod, hogy mit kell tenned. Így nem fokozódik tovább a stressz, a félelem, és nem csökken tovább az energiaszinted.

Kelet bölcsessége, a nyugat szellemi tanításai, a modern pszichológia és az integratív  gyógyászat megoldásai az Igneum közösségében segítenek megtalálni számodra az értékes emberi élethez vezető utat. 

Ilyen átfogó önfejlesztő utat eddig csak a rejtetten működő misztériumiskolák tanítottak. MOST ez számodra is elérhető!

Miről fog szólni az életed hátralevő része?

Az átlag életkor 75 év. Amennyi maradt, azzal bölcsen kell gazdálkodj!

Valódi változások azok életében, akik komolyan vették a belső munkát

A változás VELED kezdődik!

Szatmári Edit
Szatmári Edit
Tovább olvasom
Hálásan köszönöm hogy rá találtam a lehető legtisztább forrásra a szellemi- lelki -testi és egészség tanításokban az ittlévő lévő mentoroktól. Minden tanítás tett valamit és adott az életemhez a mindennapjaimhoz. A mindennapi meditációk és elmélyülések ,és külön a tanítások is. Szokta mondani Péter hogy "ezeket nem megtanulni kell ,ha nem a benned lévő tudást felébreszteni magadban". Tudom hogy a legjobb helyen vagyok a fejlődésemhez 🙏❤
Nagy Julianna
Nagy Julianna
Tovább olvasom
Az Igneum közösségébe fiam hívott meg, azóta teljesen megváltozott az életem, boldog vagyok hogy itt lehetek közöttetek és rengeteget tanulok a mentoroktól, amit hálásan köszönök! Előtte nem tartoztam semmilyen valláshoz, lelki közösséghez, csak jógáztam és relaxáltam. Másfél éve értelmet talált az életem. Nem aggódom, nem vagyok tele félelemmel, mindenkit elfogadok úgy ahogy van, nem ítélkezek, nem irigykedek senkire és semmire. Hálát adok mindenért amim van 🙂
Kerékgyártó Ferencné
Kerékgyártó Ferencné
Tovább olvasom
Egy éve hogy rám talált és én megtaláltam az Igneum szellemi kincsestárát. Teljes mélységében megváltoztatott jó irányban, megtanított az önszeretet ,önelfogadás és ezáltal mások iránt érzett elfogadás, tisztelet, alázat és a magasabb szintű rezgések befogadására, megélésére. Hála és szeretet van bennem segítőim, a mentorok, a saját csoporttársaim és az egész közösség iránt, hogy már tudom mit jelent: Teljes, értékes emberi élet megvalósítása.
Vinterné Oláh Katalin​
Vinterné Oláh Katalin​
Tovább olvasom
Mit adott az Igneum? Békét, nyugalmat, útmutatást, tulajdonképpen mindent. Mindent, amit évtizedek alatt mindenhol kerestem. Hálás vagyok, hogy kapcsolódhattam ehhez a közösséghez.​
Simó Ildikó
Simó Ildikó
Tovább olvasom
Az Igneum Szabadegyetem Szellemi Műhely irányt adott a kavargó világban, segített utat mutatni, rávilágított a sokszínűség varázsára, és a "semmit nem tudok" felismerésével inspirált a további tanulásra. Hála érte!​
Juhász Ágnes
Juhász Ágnes
Tovább olvasom
A rendszeres meditációknak hála, olyan képesség birtokába jutottam, ami közelebb vitt az Önvalómhoz! A közösség erejét is kivételesen erősnek érzem! Nem vagyok elveszett ebben a változó világban .
Egerszegi Krisztina
Egerszegi Krisztina
Tovább olvasom
Támogató közösségre, számomra követhető mentorokra, tiszta tanításokra találtam az Igneumban. Közelebb kerültem ahhoz amit azóta keresek mióta az eszemet tudom. Saját tempódban, mégis közösségben haladhatsz az Igneumban. A személyes találkozók tapintható erőterét nem lehet szavakkal leírni, meg kell érezni. Gyere, tapasztald meg.
Bíró Hajnalka
Bíró Hajnalka
Tovább olvasom
Köszönet az Életnek ,minden Mentornak : amióta Veletek vagyok, minden csoda megtörtént, ami 50 évig váratott magára, szülői, párkapcsolati, energetikai blokkok oldódtak fel, megéltem a legmélyebb fájdalmat, legmagasabb örömöt, de Ti mindig tartottátok a teret, vittetek tovább! Azóta is a csodák útján járok minden nap, hálával, békével a szívemben. Áldás munkátokra!
Kovács Ági
Kovács Ági
Tovább olvasom
Mióta találkoztam az Igneummal, tartalmasabb és tudatosabb lett az életem. Szellemileg emelkedettebb minőségbe kerültem, emberi, női mivoltom megélésében változások kezdődtek. A külvilág történései közepette is tudom, hogyan térjek vissza belső kiegyensúlyozottságomhoz. Sokoldalú tudást kapok itt érdekmentes, tiszta forrásból, hitükben szenvedélyes emberek által.
Előző
Következő

Egyedül már próbáltad

Sokak nagy zsákutcája, hogy azt hiszik, nincs szükségük segítségre. Mi (te és mi) tudjuk, hogy ez önátverés. Az értékes emberi életet az éli, aki megérti és vállalja sorsát, életében egyensúly és harmónia van és tudja, mi az életének a valódi értelme.

Együtt könnyebb! Időt és pénzt spórolunk neked azzal, hogy egy helyen megkapsz minden szükséges segítséget az értékes emberi élet megvalósításához!

 • Megspórolunk neked rengeteg időt, mert a legfontosabb ismeretek kincsestára itt, egy helyen elérhető a számodra. 120+ óra tanítás a tudástárban! 
 • Támogató közösség. Közöttünk nem leszel idegen, érthetetlen csodabogár. Elkísérünk egy olyan úton, amely értelmet ad az életednek.
 • Kapcsolódhatsz a közeledben lévő csoport rendszeres havi munkájához! A hallgatók közössége csoportokban egymást segítik. 
 • Mindenki egyformán fontos, Te is! Bármikor felteheted az időközben felmerülő kérdéseidet, és segítünk! 
 • Építsd velünk! Válj te is segítővé, tanítóvá! Kevés olyan hely van, ahol a hallgatókból tanítók válhatnak. Benned van a képesség. A te szellemi kincseid is fontosak, ajándékozd meg vele a közösséget.
 • Módszer, hatékony megoldások. Ezt keresed, nem? Napi  tudásanyag, konferenciák, elvonulások, webkonferenciák, webináriumok. Egy önfejlesztő modellben, amit eddig csak a beavatottak ismertek.
 • Minden lényeges tudás egy helyen. Tanítások és gyakorlatok a test, a lélek és a szellemi fejlődés dinamikus megvalósítására. Képessé válsz, hogy megértsd és megvalósítsd az életedben.
 • Az Igneum az a hely, ahol az összes szent könyv, a kelet bölcsessége, a nyugat tudománya, az ősi források és a modern tudomány ismeretei mind téged szolgálnak. 

VÁLTOZTASS VELÜNK 9 HÉT ALATT

A lélek ébredése program

Az a program, ahol a magasabb tudatszintek megvalósításához vezető életvitel alapjait rakjuk le együtt egy valóban átfogó 9 hetes programban.

Mi fog történni konkrétan?

Kedden és csütörtökön élő webináriumokon találkozunk és együtt dolgozunk az heti előadásokon és meditációon..

9 héten át minden nap kapsz egy exkluzív tudáscsomagot, az Igneum mentorainak és a meghívott tanítók tudásának esszenciáját. Meditációkkal, előadásokkal, olvasnivalóval. 

Gondolj bele, ha egyénileg próbálnád mindezt megszerezni, sok utánajárás és hatalmas kiadás, ha csak az átlagos segítői óradíjakra gondolunk.

Kapcsolódhatsz a kiscsoportos munkába személyesen, szinte minden nagyvárosban és online, ha nem tudsz utazni. 

A tudástárban elérhető lesz számodra több mint 100 órányi előadás, meditáció, elmélyülés.

Ajándékba kapod az Integratív Medicina közel 200 órányi előadását, ami segít az egészséged megőrzésében, helyreállításában.

Részt vehetsz ingyenesen vagy kedvezményesen a konferenciákon, elvonulásokon és zártkörű programjainkon.

5% kedvezménnyel vásárolhatsz a könyvshopban 

Az IGNEUM mentorai akiknek a tudására és segítségére számíthatsz:

Nyíri Helga

Theta Healing tanár, SorsHangoló​

Szottfried Ádám

Spirituális Coach

Gilányi Attila

Mentálhigénés szakember

Árvai Péter

Spirituális mentor Igneum

Pozsgai Nikoletta

Tréner, Terapeuta, Tanító, Grál-Papnő

Szántai Cs. Enikő

Spirituális és egészség mentor

Szántai Zsolt

Spirituális és egészség mentor

Mi van utána?

Az alapok lefektetése után van lehetőséged a közösségben tagként maradva folytatni a felkészülést, vagy továbblépni a magasabb tudatszintek megvalósításának útján.

KÉPZELD EL: a tudatszinted folyamatosan emelkedik az emberi szükségleteid mentén a hétköznapok egyszerű útján.

A nyugati és keleti misztériumiskolák tanításai karöltve a modern holisztikus orvoslással támogatnak abban, hogy te is lehess 1000-ből az EGY, aki sokakkal ellentétben rálép arra az útra, ami az értékes emberi élet megvalósításához vezet. A közösség erejében erre KÉPES VAGY TE IS!

4 fontos ajándék, ami felgyorsítja a szellemi fejlődésed a következő hetekben:

Képzeld el, hogy tele vagy energiával, tetterővel!

Az Integratív Medicina egészség klub átfogó ismeretanyaga segít a megvalósításban! Krónikus betegségek, stressz, magas vérnyomás, elhízás, cukorbetegség… hosszú a sora az egészségügyi kockázatoknak. 

Az utadon az egészséged létkérdés

A  testünk a lélek temploma. Az egészséged megőrzésében vagy helyreállításában megadunk minden segítséget. Több mint 70 orvos, természetgyógyász, szakértő együttes tudását adjuk ajándékba, hogy  egészségtudatosabb életet élhess.

A magasabb tudatszint és a test egészsége szoros összefüggésben van. Segítünk ezt helyre tenni.

Ha ott lettél volna, ma más lenne az életed!

A II. Nagy találkozás egy igazi áttörés volt minden résztvevő számára. 

Éld át az otthonod kényelméből!

Közel 700 fő. Lurdy Ház. Teltház. Fantasztikus energiák. Kíváló tudású előadók. Egy különleges utazás első momentuma. Csak szuperlatínuszokban tudunk róla beszélni.  Mindenképp szánd rá az időt. 

Megtapasztalhatod, hogy a közösség ereje csodákra képes még képernyőn keresztül is. Mindannyian megújultunk, feltöltődtünk és inspirációt kaptunk az utunkhoz. 

Az EGYSÉG ereje felbecsülhetetlen

A belső erőd képes vagy felszabadítani!

A misztifikált spiritualitás helyett életgyakorlat.

A Szent Grál benned van!

Igazságtalanság lenne, ha az ébredés, megvilágosodás valami olyan titkos dolog lenne, amit csak kevesen érhetnek el. 

Legyél háziasszony, ügyvezető, tanár, orvos, könyvelő, gyógyszerész, titkárnő, pék, eladó, vagy bármilyen hétköznapi ember. Számodra is elérhető az, amiről mindenki csak rébuszokban beszél. 

Az, amit a Szent Grál misztériumának neveztek régen, az ma a szeretet misztériuma. Ez az, ami felébreszti benned az összes még rejtőző szellemi-lelki képességet. Ez az a tudás, amire szükséged van ahhoz, hogy az életed egy különleges és titokzatos utazássá váljon.

A benned élő Szent Grál vezet el a Lélektudatos élethez. Magadban kell rátalálj!

Az esemény, amin ott kell lenned! 03.25-26!

Mert valóban meghatározhatja az életed hátralévő részét.

Értékteremtés és hozzájárulás 2.0 webkonferencia

Az első konferencián 230 fő vett részt. Az éltünk egyensúlya, a személyiségünk kibontakozásának az útja. Gilányi Attila és Árvai Péter különleges webkonferenciája, amely kimondottan a hivatás, a munka, az értékteremtő és hozzájáruló élet megvalósítására teszi a hangsúlyt. 

Ha szeretnél hozzád igazán illő karriert, munkahelyi előrelépést, sikeres vállalkozást akkor ezen a konferencián megkapod az ide vezető út minden szükséges kellékét.

 

Fedezd fel, milyen döntések alakítják a sorsodat!

Ez mind INGYEN a TIÉD a 9 hetes programhoz ajándék csak neked!

3 hónap Integratív-Medicina hozzáférés

Több mint 70 orvos, természetgyógyász és szakértő több 100 órányi tudásanyaga videón, ami segíti az egészséged megőrzését és helyreállítását.

Értéke 11700 Ft

II. Nagy találkozás konferencia felvételek

Vannak pillanatok, amikor csodák történnek. A legutóbbi konferenciánk közel 700 résztvevővel egy ilyen CSODA volt. Te is átélheted az otthonod kényelméből.

Értéke 14400 Ft

Élő Grál webkonferencia felvételek

A szellem és a test között van egy különleges kapocs a lélek, amely az emberben megnyilvánuló Szent Grál. Ez a misztérium ha megérted önmagában sorsfordító.

Értéke 14000 Ft

Értékteremtés - Hozzájárulás 2.0

03.25-26 – A nagysikerű webkonferenciát újra megszervezzük. Mert a hozzájárulás ereje és az értékteremtés fontossága egyre többek számára létkérdés. Reméljük te is közéjük tartozol! 

Értéke 8900 Ft

Az ajándékod össz értéke 49100 FT !

Az érték, amit kapsz, felbecsülhetetlen

Azonban mit sem ér, ha nem valósítod meg az életedben

9 hét és az ajándékok

73000 Ft helyett 24000 Ft-ért:

 • 3 Hónap Integratív Medicina tagság (150+ órányi előadás) 11.700 értékű ajándék
 • Élő Grál webkonferencia előadásai és bónuszai
  14.000 Ft értékben
 • II. Nagy Találkozás konferencia előadásai
  14.400 Ft értékben
 • Értékteremtés-Hozzájárulás webkonferenciajegy
  8900 Ft értékben
 • MINDEZ CSUPÁN HETI:
  2667 Ft-ért
 • 0-24 órában elérhető zárt TUDÁSTÁR

  Olyan asztali és mobilon is használható felület, melynek köszönhetően bárhol bármikor tanulhatsz, amikor van időd elmélyülni, meditálni, előadásokból új dolgokat tanulni.

  Hiteles tanítóktól kapsz kézzelfogható, mindennapi életedbe beilleszthető tudást, segítséget

  Az Igneum Szellemi Műhely tagjaként Tiéd lesz minden tudásunk, tapasztalatunk és segítségünk, amit adhatunk számodra. Az életedben vagy a környezetedben bármilyen kihívás jön szembe, szinte biztos, hogy találsz nálunk a kihíváshoz kapcsolódó tanítást, segítséget.

  Az előfizetésed HOZZÁFÉRÉSEI 9 hÉtre szólnak.

  A 9 hét minden napján kapsz napi meditációt és elmélyülést a tudástárban elérhetőeken felül. Ameddig él az előfizetésed, addig lesz elérhető számodra a tudástárunk és minden ajándék.

  AZ Igneum Szellemi műhely Tagjaként jogosult leszel

  - A havi zártkörű online előadások megtekintésére
  - A klubtagoknak szervezett online-offline programokon való részvételre
  - Konferenciákon való kedvezményes részvételre (online, offline)
  - Kérdezz-Felelek webináriumokon való részvételre
  - A havi Filmklub programok látogatására.
  - Csoportmunkában való részvételre

  14 napig visszafizetjük a jelentkezési díjat!

  Amennyiben a jelentkezést követő 14 napon belül úgy érzed, hogy a program nem azt adja, amire számítottál, jelezd nekünk és mi visszafizetjük az díját.