További személyesen NEKED szóló üzenetek a hallgatóktól:

Tóth Anikó

Ez az a Közösség, amiről nem is sejtetted, hogy létezik, viszont valahol belül mindig is vártad és készültél a találkozásra. Valódi belső munka, Támogatás, Összetartozás.

Pesti Györgyné

„Gyere, ha kíváncsi vagy, gyere, ha butának érzed magad, gyere, ha okosnak és megismerkedsz igazi önmagaddal, csendben, szeretetben. Ezt üzeni Pestiné Marika”

Molnárné Kulcsár Katalin

Kiváló tanítók, értékes gondolatok, elmélyülés, nyugalom, szeretet, elcsendesülés, befelé figyelés, és még sorolhatnám. Gyere , hallgasd, nézd, szebbnek látod és érzed majd a világot!

Anikó

Én egy hasonlóan gondolkozó közösségre vágytam és „véletlenül” idetaláltam. Bár mind mások vagyunk, más problémákkal, ugyanaz az érzés hozott össze minket, és ez már önmagában ajándék. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!

Fisliné Papp Irén

Abban a korban élünk, hogy követnünk kell, a kor szellemét.Sürget bennünket az idő, egy tudatos emberi élet megteremtésére. A ‘ Szózat’üzenete jutott eszembe; az indulásnak itt az ideje. A Lélek program is ilyen üzenet. Tudás hatalom, de csak akkor ha a gyakorlatban is alkalmazzuk.

Alina

A csoport ereje érezhető volt végig. Eszembe jutott mindig, hogy nem vagyok egyedül, másnak sincs sok ideje reggel, más is álmos lehet este, mégis veszi a fáradságot és teszi a dolgát. Saját magáért. Így hát én is, saját magamért!

Csebák Lilla

„Mindenki számít! TE is FONTOS VAGY! ❤️ Csodás közösség, fantasztikus emberekkel! Az az erő, ami itt van, leírhatatlan! ❤️ Legjobb hely, ahol elindulhatsz a Saját utadon! Iránytű a sötétben. Várunk szeretettel! ❤️

Bognár Gabriella

Szeretettel várunk Benneteket, az Igneumban egy igazi közösségre fogtok találni, ahol sok szeretetet és biztatást kaptok.

Gergő

Nem hiába kerültél ide. Élvezd és tanulj minél többet, fejlődj és szeresd magad! A többi jön magától! érezni fogod, ha eljött az idő.

Marsi Bea

Elindultam egy úton, a külvilág és a belső működésénem megismerése volt a cél. Mindenhová odakaptam ahol tudást reméltem. Csapongtam, kétségek gyötörtek, kérdéseimre lassan (vagy nem) találtam meg a válaszokat. Már értem mi okozta, a lassú haladást, egyedül voltam, így nehéz…….Az Igneum csapata megadta a válaszokat és irányt mutatott. Mostmár együtt megyünk, társakat találtam. Az út továbbra is „munkával ” jár, de már kiegyensúlyozottabb és sokkal boldogabb.

Anucz Mónika

„Örülök, hogy hallgattam a belső hívásra. Örülök, hogy hagyhatom magam megérkezni és köszönöm, hogy van hova érkezni. A magam módján, a magam ütemében. A hetek alatt szinte észrevétlenül érkeztek meg a nem várt hozományok is. A hétköznapokban fókuszáltabb, nyugodtabb és hatékonyabb vagyok. Jobban esik megtenni a dolgomat, mint halogatni. Így nem csak én, hanem a környezetem is profitál belőle. Öröm és boldogság. 😉 „

Bognár Ferenc

„Az elindulás mindig a legnehezebb : ítélkezünk , megítélünk, szorongunk , okoskodunk, hogy mi tudjuk a tutit , mi a fenének kellene nekem másokkal összefogva menni, különben is nem érek rá minden nap meditálni, elmélyedni, figyelni , hogyan gondolják ezt, kell ez nekem? Igen, Igen ,Igen… kell! Egyedül nem megy. Egy fantasztikus közösség résztvevőjeként minden sokkal egyszerűbb, könnyebb. A legnehezebb a döntést meghozni: Megyek! Várunk Szeretettel ha meg akarod ismerni önmagad : ki vagy , honnan jöttél, mi a dolgod itt a bolygón és hova fogsz visszamenni.”

Benczéné Bogárdi Andrea

Ha nem tudod, ki vagy, itt válaszra találsz. Gyere te is!

Párkányiné Erzsébet

Szánj időt Magadra is, megéri!

Véghné Kalászi Krisztina

A közösség ereje és az a tudás amit itt kaptam egy meghatározó élmény marad számomra.

Kabafi Adrienne

Sok érdekeset halottam, tanultam, és nagyon örülök, hogy annak idején a csatlakozás mellett döntöttem. Nagy segítség volt számomra ez a közösség.

Vadászné Pelles Judit

Jól döntesz, ha csatlakozol a csoporthoz! Itt jó helyen vagy, ha szeretnél kilépni a mindennapok mókuskerekéből.

Szántó Marianna

Közös szellemi fejlődést megélni egy közösségben, egyike a leginspirálóbb dolgoknak, amit megtapasztaltam.

Scherer Jóska

Egész életemben ezt az utat , ezt a minőségű tudást és kapcsolódást kerestem és hálás vagyok, hogy rátaláltam. Ha ezeket a sorokat olvasod, Te is rátaláltál. A legjobb helyen vagy! Scherer Jóska

Harkay-Farkas Réka

Nincs kérdés itt a helyed! Mikor, ha nem most?! Ennek a fantasztikus közösségnek hatalmas ereje van! Megtanulod a belső munkát, megtanulsz befelé figyelni! Szeretet, hála fogja betölteni a mindennapjaidat! Ehhez mi más társulhatna mint a boldogság!

Szántó Marianna

Közös szellemi fejlődést megélni egy közösségben, egyike a leginspirálóbb dolgoknak, amit megtapasztaltam.

Dobó Katica

„Az emberiség útkereszteződésben áll, választania kell. Marad a régi szokásaiban, hiedelmeiben, vagy belép a szív isteni terébe, és hátrahagyva mindent, amit eddig tudott önmagáról, az életről, fejest ugrik az újba, a látszólag ismeretlenbe. Te is pont itt állsz! Ha a régit választod, a régi életedet éled újra és újra, ha a felfedezést választod már kevésbé hat rád a kinti világ, uralod az életedet. Megtanulsz szívből élni, szívvel látni, szívvel hallani és szívből cselekedni. Egyedül ez a változás nagyon nehéz, hiszen a kinti világban sokan vannak, akik nyúlnak majd érted, és húzni szeretnének vissza. A közösséged megtart majd. Ne hezitálj, arra most nincs idő!”

Papp Mariann

Ha régóta keresel egy közösséget, ami a szellemi fejlődést és belső munkát helyezi középpontba, az élet nagy kérdéseire keresi a választ, akkor az Igneumban a helyed! Olyan elhivatott tanítók lesznek segítségedre, akik eljuttatnak a következő mérföldkőig, miközben sok nyitott kérdés is helyére kerülhet benned. A lelked hirtelen életre kel, és részese akarsz lenni az erőtérnek minden meditáció, közös elmélyülés és filmklub alkalmával, a csoporttalálkozókról nem is beszélve…

Horváth Ágnes

Nekem sokat segített, hogy csatlakoztam az Igneum Szellemi Műhely kihívásaihoz, csoportjához. Tiszta tanítások, meditációk, fantasztikus előadások online és személyesen, a kirándulások, ezek mind segítettek abban, hogy a világból áradó nyomás közepette is egyensúlyban tudjak maradni, vagy ha kibillentem is, gyorsan visszataláljak a középpontomba. Itt megtapasztalhatod a közösség felemelő, megtartó erejét.

Harkay-Farkas Réka

Nincs kérdés itt a helyed! Mikor, ha nem most?! Ennek a fantasztikus közösségnek hatalmas ereje van! Megtanulod a belső munkát, megtanulsz befelé figyelni! Szeretet, hála fogja betölteni a mindennapjaidat! Ehhez mi más társulhatna mint a boldogság!

Simon Erzsébet

Hálás vagyok vagyok hogy megtalált az Igneum Szelleme,es resztvehettem a tanfolyamon.Műhely ahol választ kapsz dilemmáidra es izelitőt a boldogulás,továbblépés ,fejlődés lehetőségeiről.

Preskar Éva

Először nagyon tétováztam: mi ez, mi is lesz itt? De, mert érdekelnek az új dolgok, hát jelentkeztem…És mit találtam?!!! Azt nem lehet elmondani, nem lehet szavakkal kifejezni! Ahhoz ITT KELL LENNI, és ÉREZNI KELL, ÉREZNI, ÉREZNI !!!!!!

Hirtner Tímea

Kedves társaim! Őszinte szeretettel bátorítalak Titeket, hogy tartsatok velünk az IGNEUMmal közös utunkon. Elég, ha most hallgattok a szívetek hívására, ha valami megszólít titeket, a többit érezni, tudni fogjátok. Én annyit kapok, tanulok, fejlődjön ezen az úton, amire még nem volt példa az életemben, és őszintén nagyon élvezem is. Egyáltalán nem tartom, tartottam magam spirituális embernek, de ezek a tanítasok a valós életről szólnak, amiben emberként sokunkhoz hasonlóan én is keresem az utam. A kínálat zavarbaejtően nagy, meditációk, webináriumok, kérdezz-felelekek, elmélyülések, zoom, személyes találkozók, spiritiuális-pszichologiai-tudományos koktél, vigyázat, túladagolás veszély :). És csodálatos emberek, közösség, tanítók, végtelen támogatás, emberség, őszinte alázat.. Folytassam?! Hálás vagyok, hogy az IGNEUMmal kereszteződtek útjaink.

Majoros Judit

„Nagy élmény volt ez a 9 hét. Már csak azért is, mert nem csak a virtuális térben, hanem személyesen is több ízben találkozhattunk. A felemelő előadásokon és a kellemes kirándulásokon tényleg átélhettük a csoport lelket emelő, megnyugtató örömét. Mindehhez tiszta lelkű, hiteles, nagy tudású egyéniségek adják a tanítást. Itt az ember valóban azt érzi, hogy hazatalált, nincs egyedül és maximálisan segítik az útján. Csak hálával és szeretettel tudom megköszönni mindazt, amit kaptam. Majoros Judit Budapestről 64 évesen.”

Németh Marianna

„Kedves leendő új csoporttársak! Rátaláltatok a lehetőségre, hogy az Igneum csoportban fejlődhessetek, egy csodás utazás, melyet mi korábbi tagok már átéltünk. Fantasztikus tanítók, összetartó egymás támogató csoporttársak. Ezt meg kell tapasztalni, felemelő érzés ! Találkozunk 🥰❤”

Orbán Henriett

A belső utunk megtalálásához a Szellemi Műhely nagyszerű, egymásra épülő tanításai, előadásai, meditációi komoly segítséget nyújtanak. A közös munka során mindenki a saját ütemének megfelelően haladhat, és egymást segítő, felemelő csoport részesévé válhat.

Sisáné Murai Judit

Annyi szeretet, tudás, elhivatottság, önzetlen segítség, szolgálat van az Igneum Team-ben, hogy programjaik segítségével mindazok, akik hozzájuk csatlakoznak, egy emelkedő közösség erejét tapasztalhatják meg – lelki és szellemi szinten egyaránt.

Lantos Orsolya

Kedves újonnan érkezők! Ti még nem tudjátok mennyire jó döntést hoztatok azzal, hogy úgy döntöttetek kapcsolódtok a Szellemi Műhely munkájához! Nincs még egy hely, ahol ilyen vezetők, csapat, tudás, ennyi önzetlen szeretet lenne értetek! Éljetek a lehetőséggel, tegyetek meg minden Tőletek telhetőt, óriási hozadéka lesz! – én már tudom.

Kulifai Márti

Azt tudom ajánlani, hogy egy percig se gondolkodjatok az Igneumhoz való csatlakozáson. A jelenlegi kaotikus és kiszámíthatatlan világban egy biztos bázist nyújt. A nyugalom szigete. A szeretet ereje. Rengeteg inspirációt ad, felemel, feltölt és átölel a tanításaival. Csodálatos emberek adják az idejüket, a figyelmüket, árasztják a tudásukat, a melegséget és a Fényt! A közösség ereje pedig elengedhetetlen mindehhez. Majd meglátjátok… 🙂

Sipka Judit

Ha ezt olvasod, akkor már kacérkodsz a gondolattal… ne vacillálj tovább, döntsd el, hogy végre teszel magadért, a szellemi-lelki EGÉSZ-ségedért! Mikor, ha nem MOST?! És erre az egyik legjobb hely az Igneum – ezt a saját tapasztalatom alapján mondom, pedig sokféle helyen megfordultam már. Péter és a többiek, és az egész közösség fogják a kezed – ám a lépéseket neked kell megtenned, ami sokszor nem könnyű, de ha bevállalod a nehézségeket is, és mersz szembesülni saját magaddal, erre az útra rálépni nagyon megéri!

Mózes Borbála

Nekem ebben az évben a legjobb döntéseim egyike, hogy az Igneum Szellemi Műhelyhez csatlakoztam. Új Tanitokat és új Szellemi irányzatokat ismertem meg. Izgalmas szellemi utazás volt amit több hét alatt együtt jártunk be. Én ahhoz hasonlítanám, mintha a menza menü után találkozol a svédasztalos lehetőséggel. Most Neked is lehetőséged lesz megismerni olyan új Tanitokat, Tanokat, Gondolatokat, Nézőpontokat, amivel eddig talán nem találkoztál, vagy nem ilyen mélységben. Én csak bátoritani tudlak, kezd el!

Kriszti

Azokhoz szólnék, akik eddig egyedül próbáltak meg haladni a szellemi úton. Azon voltam, s kb. 20 évbe telt, hogy most az Igneumos csoport kapcsán megértsem a kilencedik hét utolsó napjaiban, hogy miért a csoportos utazást kell választanom. Amaz is út, de nem olyan.

Piroska Kata

Varázslatos kapcsolódások, erők, energiák, s csodás, hiteles tanítók és bölcs tanítások, meditációk, elmélyülések segítenek utadon, bárhol jársz!

Fürész Ildikó

„Kedves Leendők! A lehető legjobb választásod volt,hogy csatlakoztál! +6-ó élmények várnak Rád!”

Bujdos Klári

„Mindannyian keressük az utat, ám a cél egy! Együtt könnyebb megtalálni azt, és haladni az úton. Talán a melletted lévő ki is mondja, a benned bujkáló érzetet. Ráébredsz arra, hogy nem vagy egyedül! Nagyon jó érzés, ezeken a több napos kihívásokon, tartozni egy szellemi közösséghez!

Hadi Hajni

„Amikor jelentkeztem a kihívásra kíváncsiság hajtott.. Kerestem az önismeret és a spiritualitás talalkozasat Honnan tudom hogy jó döntést hoztam? Hihetetlen változást hozott az életemben 🤗 Fantasztikus érzés a közösség ereje. Tudatosabban élem a napjaimat. Leszoktam a médiáról.. Rengeteg tudás van egy helyen. A napi meditáció és az esti elmelyules keretet ad a napomnak. Szeretettel vezetnek ezen az úton úgy, hogy nincs elvaras. HÁLA Péternek, Attilának, Zsoltnak, Tibibának és Mindenkinek, aki hozzájarult a fejlodesemhez ❤️”

Dr Mosonyi Annamária

Tartsd fontosnak magad és a magaddal törödést, gyere. Legyél kíváncsi ilyet még nem hallottál, nem tapasztaltál, gyere. Ha zajos, gyúrött a lelked megnyugszik, gyere. ha egyszerűen csak kapcsolódni szeretnél, gyere itt a helyed hidd el hogy várnak Rád. GYERE!

Szilágyi Ilona Klára

„Jelentkezz ebbe a programba. Itt bármikor, bárkivel meg – történhet a csoda. Mindent tudsz már MAGadról? Itt rátalálhatsz a még (előtted is) rejtett önmagadra Kapcsolódhatsz, és megélheted ahogy mások fedeznek fel téged. Adhatsz a kincseidból, itt jó szívvel fogadják. Elfogadni való is árad feléd bőven. Nyílhatsz ha arra vágysz. Nagy igéret! Itt valóban AZ lehetsz, aki vagy! (ha ismered már, vagy ha még alig, akkor is) Gyere, éld meg és élvezd az EGYÜTT csodáját. Ölellek.

Rápolti Ágnes

Sokszor csak bolyongunk, és nem találjuk az utunkat. Azt hisszük baj van velünk, mert valahogy nem találjuk a helyünket sem. Érzelmi hullámvasúton ülünk. Én ebben az állapotban találtam az Igneumra és csodálatos Tanítóira, közösségére. Életem legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam. A kilenc hét alatt minden átértékelődött bennem, látom van remény, felnőttem, vállalom a felelősséget, mindig minden helyzetben segít és megtart a közösség ereje. Ami a legfontosabb, vissza nyertem a bizalmamat, a hitemet, és teljes mértékben elköteleződtem magam mellett. A hitelesség, alázat, tudás, segíteni akarás, jelen van minden Tanítóban. Míg élek hálás leszek, hogy rátok találtam. Az én életem már megváltozott, ha nem akarsz több felesleges kört futni, itt a helyed.

Góczi Ida

„Szeretettel ajánlom neked a Szellemi Műhelyt: ha útkeresésben vagy, ha célod a belső béke, biztonság megteremtése, ha úgy érzed, hogy elakadásaid, félelmeid vannak életed bármely területén, és önismeretre, belső átalakulásra vágysz. Az Igneumra számíthatsz, ahol nyílt, őszinte légkör fogad, és nagy tudású, önzetlen, hiteles tanítókra, segítőkre találsz.”

Tolnainé Földesi Zsuzsanna

Kívánom, hogy mindenki nyitottsággal, szeretettel keressen és itt megtalálja mind azt ,amit még nem is tudta, hogy keresni fog. Életem legjobb döntése volt! Várunk Titeket!🤗

Veszelka Mónika

A Spirituális Delicatessen csemegepultja. Sokféleség, kínálati bőség, pusztán a kínálás öröméért. Azt vesszük le róla, ami megérint bennünket, ami passzol hozzánk, és ízelítőt kapunk a többi lehetőségből is. Nagyon köszönöm a mély merítés gyümölcseit!

Juhász Joli

Lehet, itt lesz első találkozásod a legjobb önmagaddal…! Megismerhetsz sok hasonló gondolkodású embert. Lelkesítő, alázatos, hiteles tanítóktól tanulhatsz Önmagadról, Másokról. Ráeszmélhetsz saját küldetésedre! Megérezheted, hogy nem vagy egyedül!

Szűcs Annamária

„Biztos van, akinek könnyed sétarepülés volt ez a 9 hét. Nekem is úgy indult, azután rázós lett az út. A meditációk és elmélyülések általi belső változások olyan történéseket generáltak, amelyek kiforgattak, megforgattak, mélyre vittek és teljesen átalakítottak. Megérte. Elmondhatatlanul hálás vagyok érte. A tudás és a bölcsesség, amit az Igneum csapata átadott nekünk, hatalmas KINCS. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy jöjjön – az út egyéni, mindenki maga járja meg belül, de a közösség megtartó ereje nagyon kell, és hatalmas segítség.”

Bako Terezia

Kedves útra indulók! Számomra ez az út olyan sok változást hozott, amely érettebbe ,szeretettel telibbe , osszeszedettebbe tett . Ez egy csodás köldökzsinór mely összeköt olyan lelkekkel akik segítenek az ébredését folyamatában . Igazából szavakkal leírni nem lehet ezt csak megtapasztalni lehet és érdemes ! Halasan köszönöm ,hogy részese lehetek a folyamatnak !

Lémont E.Veronika

„Most csak annyi: Ne hagy ki! 🥰 De majd igyekszem messengeren! A lenti kérdéshez: Még a család belekavarhat, de igyekszem, hogy részt vehessek! ♥️”